Festa Major Sant Antoni 2018

Com altres anys hem tornat a col•laborar amb el districte de Sant Antoni a les festes del barri 2018.

Com sempre la nostra aportació ha estat la d'ensenyar als nens ha acabar un senzill vaixell, a ensenyar nusos mariners als grandets i alguna que una altra noia s'ha interessat per temes de navegació. Amb molt de gust i interès hem atès a tothom que s'ha apropat a la nostra taula i hem xerrat amb pares, avis, nens i nenes.

La festa s'ha desenvolupat en un ambient de matí assolellat d'hivern, amb molta gent per l'avinguda Mistral i carrers adjacents, que animaven l'ocasió.

Ens ho vam passar bé i sobretot no va fer el fred de l'any passat i això a l'edat dels més grans, s'agraeix.

Esperarem a l'any que ve per tornar a gaudir amb els nens que amb la seva saviesa infantil i les seves ocurrències, tant ens fan riure els avis.

Fiesta Mayor San Antonio 2018

Como otros años hemos vuelto a colaborar con el distrito de San Antoni en las fiestas del barrio 2018.

Como siempre nuestra aportación ha sido la de enseñar a los niños a terminar un sencillo barquito, a enseñar nudos marineros a los mayorcitos y alguna que otra chica se ha interesado por temas de navegación. Con mucho gusto e interés hemos atendido a todo el mundo que se ha acercado a nuestra mesa y hemos charlado con padres, abuelos, niños y niñas.

La fiesta se ha desarrollado en un ambiente de mañana soleada de invierno, con mucha gente por la avenida Mistral y calles adyacentes, que animaban la ocasión.

Nos lo pasamos bien y sobretodo no hizo el frío del año pasado y eso a la edad de los más mayores, se agradece.

Esperaremos al año próximo para volver a disfrutar con los niños que con su sabiduría infantil y sus ocurrencias, tanto nos hacen reír a los abuelos.